Care este diferența dintre un produs Practic, Confort, Premium, Lux sau Special?

Care este diferența dintre un produs Practic, Confort, Premium, Lux sau Special?

Material Practic, Confort, Premium, Lux, Special. Ce înseamnă toate acestea?
Produsele noastre sunt realizate pe diferite categorii de materiale, în funcție de nevoile și cerințele clienților noștri.
Alegerea poate fi de multe ori copleșitoare. Așadar, am pregătit un ghid detaliat pentru materialele noastre, ca să știi exact materialul de care ai nevoie!

1. Categorie Practic - Fără proprietăți speciale

1.1. Material Luna

Luna este o țesătură groasă, fără proprietăți speciale, cu care lucrăm de mult timp. Culorile vibrante și cu aspect mat oferă un efect simplu și modern.

1.2. Material Manilla

Imitație de catifea, Manila impresionează cu un aspect elegant și ușor lucios. Creează umbre subtile și reprezintă o opțiune accesibilă pentru un efect de catifea la un preț redus.

2. Categorie Confort - Impermeabil

2.1. Material Enjoy Lux

Această țesătură mată, fină și impermeabilă este nu doar confortabilă, ci și ușor de curățat, făcând-o o alegere practică pentru uz zilnic. Enjoy Lux oferă o paletă de culori pastelată, modernă.

3. Categorie Premium - Impermeabil și rezistent

3.1. Material Milton New

Cu o textură fină, Milton New este o țesătură foarte elegantă și impermeabilă, lăsând umbre ușoare pe suprafața materialului. Acest tip de țesătură îl recomandăm atât pentru casă, cât și pentru produsele destinate HoReCa. 

4. Categorie Lux - Catifele, Impermeabil & Easy Clean

4.1. Material Piano

Piano este o catifea elegantă, cu proprietăți de curățare ușoară, rezistentă și extrem de elegantă cu culori vibrante. Având în vedere proprietățile sale speciale de Easy Clean și impermeabilitate, noi îl recomandăm atât pentru încăperile care caută să ofere un aer elegant, cât și în domeniul HoReCa. 

4.2. Material Spello

Spello este o țesătură groasă, cu textură proeminentă și impermeabilă. Este recomandat în special în momentele în care doriți un material texturat, gros și extrem de fiabil. 


5. Categorie Specială - Pet Friendly, Easy Clean, Impermeabil

5.1. Material Zoya

Material elegant, cu aspect de catifea mată și culori elegante. Extrem de rezistent la uzură și scămoșare. Nu se agață de gheruțele pisicilor, iar părul de animale se curăță foarte ușor. Prietenos pentru animale și ușor de curățat cu apă. Recomandăm în special pentru persoanele cu animale de casă, copii jucăuși, și pentru domeniul HoReCa.

5.2. Material Orion

Țesătură groasă, mată, extrem de rezistentă la uzură și scămoșare (>90 000 martindale). Nu se agață de gheruțele pisicilor, iar părul de animale se curăță foarte ușor. Prietenos pentru animale și ușor de curățat cu apă. Recomandăm în special pentru persoanele cu animale de casă, copii jucăuși, și pentru domeniul HoReCa.

5.3. Material Maya

Material elegant, cu aspect de catifea și model ușor țesut, deosebit. Foarte rezistent la gheruțele pisicilor, iar părul de animale se curăță foarte ușor. Prietenos pentru animale și ușor de curățat cu apă. Recomandăm în special pentru persoanele cu animale de casă, copii jucăuși, și pentru domeniul HoReCa.

Concluzie


Așadar, acestea sunt materialele noastre. Ele se pot tapița pe oricare dintre produsele noastre! Specialitatea noastră este mobilierul la comandă, și ne mândrim cu asta, din 1994 încoace!
Descoperă mai jos întreaga noastră colecție de produse și configurează-le, exact așa cum îți dorești!
https://agache.ro/collections/toate-produsele

Înapoi la blog