Cum să alegi canapeaua perfectă pentru tine?

Cum să alegi canapeaua perfectă pentru tine?

Achiziționarea unui produs de tapițerie nu este o alegere ușoară întotdeaua și te înțelegem perfect! Până la urmă, stai cel puțin 10 ani cu el în casă și vrei să fie exact cum ai nevoie.

Am pregătit câteva sfaturi care sa te ajute în alegerea produsului ideal pentru casa ta.

1. Nu pleca de acasă fără măsurători!

Primul pas înainte de a pleca la drum este măsurarea exactă a locului disponibil, luând în considerare și plinta (dacă este cazul), apoi măsurarea pereților din colțul camerei, ținând cont de calorifere și ferestre; următorul pas este măsurarea ușii sau ușilor, în vederea introducerii produsului. Aici vom masura golul ușii, care trebuie să fie de minim 190 cm înălțime și 70 cm lățime, în funcție de volumul produsului dorit.

2. Canapea sau colțar? Fotoliu sau șezlong?

În funcție de spațiul pe care-l ai la dispoziție se va potrivi o canapea, canapea cu peninsula, colțar, canapea + fotoliu sau multe alte combinații.

Te poți gândi ce ți-ar plăcea, dar nu pleca cu idei preconcepute de acasă. În magazinele noastre te așteaptă oameni cu multe idei și poate-poate ne lași să îți propunem câteva dintre ele și ajungem să le și combinăm.

3. Dormim sau lenevim?

Este important sa îi spui consilierului de vânzări dacă dorești ca produsul să fie extensibil. Majoritatea lor sunt, dar sezuturile diferă în funcție de modul în care vrei să îl folosești: există canapele sau colțare concepute pentru a dormi pe ele seară de seară, iar unele sunt doar pentru dormit ocazional.

4. Ladă de lenjerie? Da, vă rog!

Nu toate produsele sunt prevăzute cu ladă de depozitare, așa că gândește-te dacă ai nevoie de una sau nu.

5. Pune multe întrebări!

Odată ajuns în magazin, lasă consilierul de vânzări să îți povestească despre produse. Unele poate nu par extensibile, dar sunt. Sau, unele poate par prea mari, dar la comandă le putem face mai mici. Sa nu îți fie teamă să soliciți informații.

6. Nu îți face griji dacă nu găsești culoarea potrivită!

Avem peste 400 de materiale din care poți alege, de la furnizori importanti din Europa. Orice produs se poate face la comandă și pe altă culoare, în maxim 14zile !

 

Înapoi la blog