În căutarea canapelei perfecte. Cum alegem cel mai potrivit produs de tapițerie?

Achizitionarea unui produs de tapiterie nu este o alegerea intotdeauna usoara…si va intelegem! Pana la urma, stai cel putin 10 ani cu el in casa, si vrei sa fie perfect.
Am pregatit cateva sfaturi care sa va ajute in alegerea produsului perfect pentru casa voastra.

1. Nu plecati de acasa fara masuratori!
Primul pas inainte de a pleca la drum este masurarea exacta a locului disponibil, luand in considerare si plinta (daca este cazul) , apoi masurarea peretilor din coltul camerei tinand cont de calorifere si ferestre ; urmatorul pas este masurarea usii sau usilor in vederea introduceri produsului, aici vom masura GOLUL USII care trebuie sa fie de minim 190 cm inaltime si 70 cm latime in functie de volumul produsului dorit.
2. Canapea sau coltar? Fotoliu sau sezlong?
In functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, se potriveste o canapea, canapea cu peninsula, coltar, canapea + fotoliu sau multe alte combinatii.
Va puteti gandi ce v-ar place, dar nu plecatii cu idei preconcepute. In magazinele noastre va asteapta oameni cu multe idei si poate ne lasati sa va propunem cateva dintre ele 😀
3. Dormim sau lenevim?
Este important sa ii spuneti consilierului de vanzari daca doriti ca produsul sa fie extensibil. Majoritatea sunt, dar sezuturile difera, in functie de modul in care doriti sa il folositi: exista canapele sau coltare concepute pentru a dormi pe ele seara de seara, iar unele doar pentru dormit ocazional.
4. Lada de lenjerie? Da, va rog
Nu toate produsele sunt prevazute cu lada de depozitare, asa ca ganditi-va daca aveti nevoie de una sau nu.
5. Puneti multe intrebari!
Odata ajunsi in magazin, lasati consilierul de vanzari sa va povesteasca despre produse. Unele poate nu par extensibile…dar sunt. Sau, unele poate par prea mari, dar la comanda le putem face mai mici etc. Sa nu va fie teama sa solicitati informatii.
6. Nu va faceti grijii daca nu gasiti culoarea potrivita!
Avem peste 400 de materiale din care puteti alege, de la cei mai importanti furnizori din Europa. Orice produs se poate face la comanda si pe alta culoare, in cel mai scurt timp!


Related Posts

Leave a comment