CONCURS! Câştigă o BigSofa!

CONCURS! Invită-ţi prietenii şi câştigă o BigSofa!

Agache vă oferă şansa de a câştiga una din cele mai iubite canapele ale firmei noastre: o canapea BigSofa, realizată la comandă pe ce culori visezi.

Ce trebuie să faci:

–  Intră pe pagina de facebook a firmei noastre www.facebook.com/agacheromania

– Invită-ţi TOŢI prietenii de pe facebook să dea like paginii noastre de facebook Agache

– la postarea de pe facebook a concursului, postează dovada că ai ai invitat toţi prietenii fie cu un filmuleţ fie cu o poză în care să scrie că nu mai sunt prieteni de invitat

Eşti înscris în concurs!

Extragerea se face prin random comment picker in data de 20.10.2019.

Prin publicarea comentariului de participare confirmaţi că aţi citit şi sunteţi de acord cu Regulementul de participare de mai jos.

Perioada de desfăşurare a concursului 07.09.2019-19.10.2019 ora 23:59.

REGULAMENT

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ” Invită-ţi prietenii pe BigSofa!” (denumit in continuare„Concursul”) este SC AGACHE SRL, cu sediul in LUGOJ, sr Buziasului numarul 36, jud Timiş. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 1. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in perioada 07.09.2019 – 19.10.2019 ora 23:59 pe pagina de Facebook AGACHE Romania https://www.facebook.com/agacheromania

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Agache Romania de pe Facebook. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 10.09.2019 – 19.10.2019 ora 23:59 , astfel:

 1. Intra pe pagina Agache Romania de pe Facebook www.facebook.com/agacheromania
 2. Invita-ti toti prietenii de pe facebook sa dea LIKE paginii noastre de facebook Agache
 3. Posteaza dovada ca ai invitat toti prietenii fie cu un filmulet fie cu o poza in care sa scrie ca nu mai sunt prieteni de invitat. Dovada se va posta pe facebook, ca si comment la postarea special realizata pentru CONCURS.

Atentie:

 • nu se considera inscriere la concurs un commentariu lasat in alta parte decat sub postarea consursului.
 • dupa extragere, organizatorul concursului va poate cere sa trimiteti din nou o dovada a faptului ca ati invitat toti prietenii sa dea like paginii, daca acest lucru nu reiese clar din commentul postat de dumnevoastra pentru a participa la concurs.
 • un participant poate posta o singura data comentariu pentru paticipare. Persoanele care posteaza mai multe comentarii vor fi automat descalificate.
 • toate comentariile la postarea de CONCURS care nu au legatura cu inscrierea la concurs vor fi automat sterse.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda ca premiu o canapea BigSofa, realizata la comanda pentru dumnevoastra. Premiul complet cuprinde:

– Canapea BigSofa, dimenisuni: 310x140cm

– 12 perne

– transport gratuit pana in fata imobilului in orice oras din Romania

–  configurare la comanda din diferite materiale la alegere, pe care Agache le va prezenta castigatorului in urma extragerii.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi desemnat prin random comment picker in data de 20.10.2019.

Toti participantii la concursul ” Invita-ti prietenii pe BigSofa!” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatoriilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 20 octombie 2019 dupa incheierea extragerii, astfel: li se va afisa numele pe pagina Agache Romania de pe Facebook intr-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 19 octombrie 2019, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Agache Romania si pe pagina oficiala a firmei www.agache.ro. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://www.facebook.com/agacheromania

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Agache Romania si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.


Related Posts

One thought on “CONCURS! Câştigă o BigSofa!

 1. Reply
  SILVANA LALICI
  7 septembrie 2019 at 14:56

  👍👍👍👍👍

Leave a comment