Ce este o saltea de tip relaxa

Relaxa este un brand italian prezent pe piata inca din 1810 care de duce cu gandul la confort. In zilele noastre, exprimarea „ de tip relaxa” se refera in general la saltelele pe plasa de arc, fiind o alegere buna atat pentru patul de dormitor cat si pentru sezutul canapelei sau coltarului pe care urmeaza sa il achizitionati.
Saltelele sau sezuturile de tip relaxa sunt in prezent cele mai intalnite si mai cautate deoarece o saltea cu arcuri asigura un grad de confort superior si un somn de calitate. De aceea, sezuturile de tip relaxa sunt folosite si la canapele si coltare care sunt proiectate cu scopul de a dormi pe ele des, sau aproape in fiecare seara pentru ca sustin coloana intr-o pozitie corecta, prevenind astfel durerile de spate.

Mai mult, datorita mijlocului realizat dintr-o multitudine de arcuri elicoidale, o saltea de tip relaxa asigura o repartizare uniforma a presiuniii pe sezutul canapelei, care duce la o foarte lunga rezistenta in timp a produsului de tapiterie.

Concret, elementul caracteristic al acestui gen de saltele „de tip relaxa” il reprezinta acel “miez elastic” adica plasa de arcuri tip BONNEL cu spire si forma bitronconica. Calitatea saltelelor relaxa depinde foarte mult de celelalte materiale care intra in alcatuirea lor. Acestea pot fi latexul, spuma cu memorie sau viscoelasticul, in functie de ceea ce isi doreste fiecare client. Materialul de acoperire este si acesta un element care le diferentiaza: daca clientul alege un material dur pe sezutul canapelei, automat salteaua se va simti „mai tare” iar pentru un plus de moliciune si materialul de acoperire trebuie sa fie unul moale sau elastic.

Unul din aspectele care face acest sezut atat de cautat este raportul optim calitate/pret iar diferentele de preturi intre diferiti producatori care vand canapele cu sezut de tip relaxa le reprezinta calitatea materialului din care sunt confectionate arcurile dar si calitatea celorlalte elemente care intra in compozitia saltelei.

Noi recomandam produsele cu sezuturi pe plasa de arc mai ales clientilor care doresc sa utilizeze functia de dormit a canapelei des, sau in fiecare seara.

Salteaua de tip relaxa are cel mai optim raport pret/calitate. Pentru a avea o durata de viata cat mai indelungata, arcurile sunt realizate din otel-carbon si sunt tratate termic fara a ii afecta elasticiatea.

De asemnenea aceste arcuri sunt acoperite cu feltru si umplute cu rulouri din poliuretan pentru a asigura o buna rezistenta in timp. Intre randurile de arcuri sunt puse fasi din poliuretan pentru sporirea gradului de confort, dar si a rezistentei.

Alegeti canapele si coltare cu arcuri pentru o calitate si un confort deosebit.

Produsele noastre cu saltea de tip relaxa recomandate pentru dormit seara de seara sunt: canapeaua Leni, canapeaua Nina, canapeaua Camille, coltarul Camille, coltarul Chere Inox, coltarul Laura Dream etc.


Related Posts

Leave a comment